آموزشگاه بهداشت پیام سلامت

جوشاندن شیر و کاهش 30% جذب کلسیم آن

برخی خانواده ها ب حسب عادت غلط به محض خرید هرگونه شیر آن را می جوشانند و سبب از بین رفتن کیفیت و ارزش غذایی شیر می شوند. بر اثر جوشاندن، جذب کلسیم و پروتئین شیر تا 30% کاهش می یابد. تنها برای اطمینان بیشتر از سلامت شیرهای پاستوریزه مقدار اندکی از شیر را می توان تا نقطه جوش حرارت داد.

اطلاعات تماس

آموزشگاه بهداشت اصناف پیام سلامت

آدرس: تهران - خیابان آزادی - انتهای خیابان جیحون - ابتدای خیابان رنجبر - پلاک 39

تلفن: 02155759656

همراه: 09122150626

نماد اعتماد

logo-samandehi نمایش مجوز فعالیت